Videó megfigyelő renszerek


A HR SECURITY KFT. vállalja CCTV rendszerek tervezését, kivitelezését. A kiválasztott eszközök ár/teljesítmény aránya a megrendelő elvárásaihoz szorosan illeszkedik. A kamerák lehetnek beltéri, illetve védőházba szerelt kültéri elhelyezésűek, fix vagy akár vezérelt, mozgatható kamerák is. A videórendszerek központját a felmerült igényekhez alkalmazkodva a legkorszerűbb digitális rögzítést biztosító eszközök alkotják.


Digitális Videó Rögzítők

A videó rögzítők teszik lehetővé a különböző kamarák által közvetített kép rögzítését egy háttértároló egységen. Ezek az eszközök rendelkeznek egy alap háttértárral, de ha nem lenne elég a hely, ez igény szerint bővíthető. A rögzítők nélkülözhetetlen egységei egy videó megfigyelő rendszernek. Jogtalan eltulajdonítás, vagy bármilyen más bűncselekmény esetén, erről visszatekinthetőek a megfigyelt területen zajlott események.


Kamerák

A kamerák a videó megfigyelő rendszer érzékelői. Ezek az eszközök bonyolítják le a képi illetve hangi anyagok digitalizálását, majd ezt továbbítják a rögzítő felé. Igény szerint lehetnek fekete-fehér, vagy színes kamerák is.

 

 


Szünetmentes tápegységek

A szünetmentes tápegységek biztosítják a videó rögzítő rendszer folyamatos működését, még hálozati táp hiánya esetén is.

 

 


Copyright statement. Designed by Flash Templates